AS TREV-2 Grupp ühendas tütarfirmad AS Teede REV-2 ja OÜ Taskar emaettevõttega viies nii lõpule mitme aasta pikkuse ehitusettevõtte juriidilise struktuuri konsolideerimise.

“TREV-2 Grupp alustas äritegevuse konsolideerimise ning juriidilise struktuuri korrastamise ja lihtsustamisega 2013. aastal,” lausus TREV-2 Grupi juhatuse esimees Rein Rätsep. “Teisipäeval viisime selle mitme aasta pikkuse protsessi koos vastava äriregistri kandega lõpuni ning nüüdsest jätkame ettevõtte tegevust ärinimega AS TREV-2 Grupp.”

Rätsepa sõnul kuulus varasematel aastatel TREV-2 Gruppi üle 10 tütar- ja sidusettevõtja, sh mitmed neist erinevate osaluste suurustega.

“Alustasime kolme aasta eest kontserni struktuuri korrastamist eesmärgiga muuta ettevõtte juhtimine võimalikult efektiivseks ja seeläbi ka paindlikuks ning vastavaks tänasele turuolukorrale,” kirjeldas Rätsep. “Tänaseks oleme jõudnud sinnamaani, et saame ühe ettevõtte raames läheneda kõikidele tegevusaladele valdkonnapõhiselt lihtsa juriidilise struktuuri raames.”

Ühinemiskande järgselt on alates 19. juulist AS Teede REV-2 ja OÜ Taskar õigusjärglaseks AS TREV-2 Grupp, samuti läksid ASile TREV-2 Grupp üle kõik ühendatavate äriühingute varad, sh ka kohustused ja lepingud.

Taristuehitusobjektide ja rajatiste ehitamisele keskendunud ASi TREV-2 Grupp põhitegevusalad on teede, sildade ja raudteede ehitus, teehoole, keskkonnaehitus, ehitusmaterjalide kaevandus, liikluskorraldusvahendite tootmine, liikluskorralduslahenduste pakkumine ning taristuehituse tugiteenused.

ASis TREV-2 Grupp töötab ligikaudu 400 inimest.

Lisainfo: Rein Rätsep, AS TREV-2 Grupp juhatuse esimees, tel. 677 6500, e-mail: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Seotud artiklid Pressinurk

AS TREV-2 Grupp aktsionäride erakorralise üldkoosoleku otsuste eelnõud otsuste vastuvõtmiseks koosolekut kokku kutsumata

24. August 2023

AS TREV-2 Grupp (registrikood 10047362, aadress Teemeistri tn 2, Tallinn 10916) („Aktsiaselts“)... Loe edasi